Noordam_watertechniek_logo_optimized_wit

Verhuur

Bij Noordam bieden we een breed scala aan brandbluswatervoorzieningen, waaronder brandputten, brandkranen en open water. We installeren deze voorzieningen door heel Nederland en bieden tevens tijdelijke bluswateroplossingen voor verhuur. Ons assortiment omvat diverse pompen en installaties voor al uw watertransportbehoeften.

Naast verhuur van tijdelijke bluswaterpompinstallaties, hebben we uitgebreide ervaring met de plaatsing en het onderhoud van brandblusvoorzieningen. Denk hierbij aan structureel onderhoud voor bluswatervoorzieningen in tunnels, bedrijventerreinen, havens, boerderijen en afgelegen panden.

Partner voor Bluswater Oplossingen

Bij Noordam begrijpen we hoe belangrijk het is om snel te kunnen ingrijpen als er brand uitbreekt. Wij zijn uw betrouwbare partner voor het realiseren van bluswatervoorzieningen. Of het nu gaat om woonhuizen, flats, bedrijfspanden, bedrijventerreinen of bedrijfsverzamelgebouwen, wij zorgen voor een passende oplossing. 

Met meer dan 15 jaar ervaring zijn we elke situatie de baas. Elke klus wordt vakkundig afgewerkt en ziet er bij verlaten van het terrein nog netter uit dan het was. Je kunt bij ons terecht voor de volgende diensten:

Noordam sinds..

We boren en plaatsen al jarenlang
met veel plezier

0
Brandputten geboord
0
BRANDKRANEN GEPLAATST
0
KLANTEN GEHOLPEN IN HET AFGELOPEN JAAR

Zakelijke en particuliere projecten

Moet u aan de bluswatereisen voldoen? Wij zorgen dat u op uw bluswatervoorziening kunt rekenen. Wij zijn ook de schakel met de veiligheidsinspecties van gemeentes en u als opdrachtgever.

Noordam

Brandputten

Een korte uitleg over de inhoud van deze categorie.

Noordam

Brandkranen

Een korte uitleg over de inhoud van deze categorie.

Noordam

Droge blusleidingen

Een korte uitleg over de inhoud van deze categorie.

Verhuur tijdelijke bluswaterinstallaties

Heeft u een tijdelijke bluswateroplossing nodig om aan de bluswatereisen te voldoen? Onze flexibele bluswatervoorziening is de ideale oplossing. Met jarenlange ervaring in onder andere de industrie, scheepsbouw en andere sectoren, bieden wij een breed scala aan verhuuropties voor tijdelijke bluswaterinstallaties.

Onze verhuurdiensten omvatten blusslangen, straalpijpen en motorpompen die ingezet kunnen worden voor evenementen, tijdelijke bedrijfsactiviteiten, of elke andere situatie waar een betrouwbare bluswatervoorziening nodig is. Of het nu gaat om een scheepsbouwproject waar de brandmeldinstallatie nog niet klaar is, of een evenement waarbij extra bluscapaciteit vereist is, wij hebben de juiste oplossing voor u.

Waarom kiezen voor onze verhuurdienst? Wij begrijpen dat tijd en efficiëntie cruciaal zijn. Daarom zorgen wij voor een snelle en betrouwbare levering, installatie en ondersteuning. Met onze flexibele huurperiodes en deskundige service bent u verzekerd van een oplossing die aan uw behoeften voldoet.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw locatie? 

Breed scala aan verhuuropties voor tijdelijke bluswaterinstallaties

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze verhuurdiensten en ontdek hoe wij u kunnen helpen om aan uw bluswatereisen te voldoen.

Wij zijn er om u te ondersteunen bij elke stap, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten terwijl wij zorgen voor uw bluswaterbehoeften.